Son Dakika! İçişleri Bakanı'nın Talimatıyla 81 İlde Dev Operasyon Başladı

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisinde ülke genelinde 81 ilde 2 bin 846 ekipte görevli olan 10 bin 610 personelin katılımıyla dev operasyon başladı. Gelen bilgilere göre bu operasyona 'Huzur Ramazan 2' operasyonu adı verildi.Gerçekleştirilmeye başlanan dev operasyonda 81 ilde arama başlatıldığı ve kumar, tombala oynatıldığı belirlenen işletmelerde detaylı şekilde inceleme başlandığı belirtildi. Şüpheli kişiler ekipler tarafından gözaltına alındı.

Gelen son dakika bilgisinde ülke genelinde 81 ilde 2 bin 846 ekipte görevli olan 10 bin 610 personelin katılımıyla dev operasyon başladı. Gelen bilgilere göre bu operasyona ‘Huzur Ramazan 2’ operasyonu adı verildi.Gerçekleştirilmeye başlanan dev operasyonda 81 ilde arama başlatıldığı ve kumar, tombala oynatıldığı belirlenen işletmelerde detaylı şekilde inceleme başlandığı belirtildi. Şüpheli kişiler ekipler tarafından gözaltına alındı.

Ülke genelinde 81 ilde dev operasyon başlatıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun verdiği talimatla başlatılan operasyona ‘Huzur Ramazan 2’ operasyonu adı verildi. Verilen talimat üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülmeye başlayan operasyonda kumar ve tombala oynatıldığı belirlenen çok sayıda kıraathane ve derneğe toplam 81 ilde eş zamanlı olarak dev kumar operasyonu başlatıldığı açıklandı. 

10 BİN 610 PERSONEL OPERASYONDA

Gelen açıklamalara göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı ile başlatılan operasyona asayiş, terörle mücadele, kaçakçılık, terörle mücadele, çevik kuvvet, organize suçlarla mücadele, özel harekat, trafik ve uyuşturucu ile mücadele ekiplerine bağlı olan toplamda 2 bin 846 ekipte görevli olan 10 bin 610 personelin katıldığı belirtildi. Gerçekleştirilmeye başlayan operasyonda 81 ilde tespit edilen ve kumar oynatılan mekanlarda tek tek kumar oyunlarından elde edildiği belirlenen paralara el konuldu. Öte yandan ruhsatsız işletildiği tespit edilen mekanlarda mühürlendi ve şüpheli şahıslar gözaltına alındı. Operasyonların 81 ilde devam ettiği belirlitdi.

 

son dakika dev operasyon 81 ilde operasyon içişleri bakanı talimat süleyman soylu huzur ramazan 2