Son Dakika! Hükümetten Bedelli Askerlikte Yaş ve Ücret Sınırı Hakkında Önemli Açıklama

TAKİP ET

Bedelli Askerlik hakkında son dakika açıklaması yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, yaş Ve Ücret konusunda sanırım TSK'nın ihtiyaçları doğrultusunda belirleneceğini söyledi.

Bedelli Askerlik hakkında son dakika açıklaması yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, yaş Ve Ücret konusunda sanırım TSK’nın ihtiyaçları doğrultusunda belirleneceğini söyledi. 

Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ,  Bedelli askerlik konusunda milyonlarca gencin beklediği açıklamayı yaptı.  Hükümet adına açıklama yapan Bozdağ,  Bedelli askerlikte yaş veririz sınırının ne olacağı konusunda konuştu. 

TSK’NIN İHTİYACINA GÖRE BELİRLENECEK
Bekir Bozdağ açıklamasında Bedelli askerlikte herkesin Merak ettiği yaş ve ücret sınırının SSK'nın ihtiyaçları dikkate alınarak belirleneceğini ve buna göre adım atacağını söyledi. 

ERDOĞAN "GÜNDEMİMİZDE VAR" DEMİŞTİ
Konu hakkında bayram namazı çıkışında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  özellikle kalıcı bedelli askerlik konusunda önemli açıklamalarda bulunmuş ve kalıcı Bedelli askerliğin ihtiyaç olması durumunda gündemde olacağını söylemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan bedelli askerlik konusunda ki açıklamasında  "İhtiyaç nedir, yaş sınırı ne olacak, bunları belirledikten sonra adımı atacağız. Gündemimizde var"  ifadelerini kullanmış, kalıcı Bedelli askerlik sorusuna ise "Bunu belirleyecek olan siviller olmaktan öte askeri erkan"  yanıtını vermişti.

son dakika bedelli askerlik açıklama bedelli askerlik ücreti bedelli askerlik yaş sınırı son dakika haberi bekir bozdağ