Son Dakika! Hükümet OHAL İle İlgili Beklenen Açıklamayı Yaptı, Kaldırılacak Mı?

TAKİP ET

Hükümet Sözcüsü olan Mahir Ünal'ın yaptığı açıklamada OHAL'in uzatılmayacağı belirtildi. İşte detaylar…

Hükümet Sözcüsü olan Mahir Ünal’ın yaptığı açıklamada OHAL’in uzatılmayacağı belirtildi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan MKYK sonrasında hükümet sözcüsü Mahir Ünal’dan önemli açıklamalar geldi.

‘OHAL UZATILMAYACAK’

OHAL ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ünal, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı. Bir değişiklik söz konusu değil.’ diyerek OHAL’in uzatılmayacağını belirtti.

‘HDP’NİN TERÖR SEVİCİLİĞİNİ BİLİYORUZ’

Seçimin ardından Ağrı Doğubayazıt’ta bir köy bakkalının AK Parti’ye oy vermesi gerekçesiyle PKK’lı teröristler tarafından bir elektrik direğine bağlanarak başından vurulan vatandaşla ilgili çok sert konuşan Ünal, ‘PKK terör örgütünün bölgede HDP oy kaybettiği diye göz dağı vermek için Ağrı'da işlenen bu vahşeti bana söyler misiniz HDP ve CHP'den bir tepki geldi mi? Vahşeti kim işledi biliniyor, kardeşimizin yanında bırakılan notta da açıkça yazıyor. HDP'nin neler yaptığını terör seviciliğini biliyoruz. Ama CHP'nin de buna eklenmesini kabul edemiyoruz. Sayın bakanın açıklamasına gelince sayın bakan gerekli açıklamaları yapar.’ ifadelerinde bulundu. 

SÜLEYMAN SOYLU’NUN ŞEHİT CENAZELERİ AÇIKLAMASI

Geride bıraktığımız günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Ağrı’da yaşanan vahşetin ardından HDP’li Pervin Buldan’ı araması ve CHP’nin şehit cenazelerine gelmemesi için valilere talimat verdiği konusuna değinen Ünal, ‘Türkiye terörle mücadele ediyor. İçişleri Bakanı bu tepkisi verirken neden böyle bir tepki verdi bunu açıklamak Sayın Bakana bırakılmalı’ dedi.

 

Son dakika AK Parti Mahir Ünal OHAL OHAL Uzatılacak mı Süleyman Soylu İçişleri Bakanı