Son Dakika! Herkesin Konuştuğu Palu Ailesine Canlı Yayında Gözaltı!

TAKİP ET

Tüm ülkenin gündemine oturan Palu ailesi hakkında Müge Anlı programı sunduğu sırada canlı yayında gözaltı kararı verildi. Canlı yayında ailenin evine polis geldi..

Tüm ülkenin gündemine oturan Palu ailesi çeşitli tartışmalara sebep olmuştu. Ailenin kızları ve torunları 11 yıldır kayıp olduğu için Müge Anlı programına konuk olmuşlardı. Programda detaylar ve korkunç gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Palu ailesi hakkında pek çok cinayet, tecavüz, gasp suçundan dolayı haklarında işlem yapıldığı öğrenildi. 

Canlı yayına bağlanan görgü tanıkları kan donduran olaylardan bahsettiler. Ailenin damadı olan Tuncer Ustael hakkında pek çok suçlama ortaya atılırken ailenin tüm bireylerinin bu olayları örtbas etmesi tüm Türkiye tarafından tartışmalara neden olmuştu. Tuncer Ustael'in etrafta kendisini cinci hoca olarak tanıttığı öğrenildi. Suçlamaları kabul etmemesi zaman zaman canlı yayında tansiyonun yükselmesine sebep oldu. 

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDILAR

Meryem Tahnal ile kızı Melike Tahnal'ın kaybı hakkında Palu ailesinin çelişkili açıklamaları dikkat çekmişti. Bir süredir ülke gündemini değiştiren aile hakkında canlı yayında gözaltı kararı çıkarıldı. Palu ailesinin yaşadığı eve Asayiş Şube Müdürlüğünden polis ekipleri gönderildi. Gözaltı kararının ortaya çıkması ile birlikte stüdyoda alkış tufanı koptu.

Günlerdir canlı yayında Müge Anlı işlenen suçlar karşılığında ceza verilmediği için isyan etmişti. Konu hakkında soruşturmanın derinleştirilmesi üzerine bugün canlı yayında ekipler evde arama çalışmalarına başladı. Arama çalışmalarının bitmesi üzerine Palu ailesinin gözaltına alınması planlanıyor. 

palu ailesi son dakika gözaltı kararı