Son Dakika! Hatay'da Polis Aracına Silahlı Saldırı! Yaralılar Var

TAKİP ET

Son dakika! Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde bir ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekiplerine pompalı tüfek ile ateş açıldı. Açılan ateşte ise 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı. İşte haberin detayı…

Son dakika! Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde bir ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekiplerine pompalı tüfek ile ateş açıldı. Açılan ateşte ise 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı. İşte haberin detayı…

Hatay’dan son dakika haberi! Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde çalıntı motosiklet ihbarının gelmesi üzerine harekete geçen emniyet güçleri, Kocatepe Mahallesi’nde baskın düzenlemek istedi ve olay yerine intikal etti. Ancak polis ekipleri mahalleye girdiği esnada beklemedikleri bir durum ile karşılaştı ve ekiplere 3 kişi tarafından pompalı tüfek ile ateş açıldı.

2 POLİS MEMURU YARALANDI

Açılan ateş sonrasında bir ekip otosuna kurşunlar isabet ederken, 2 polis memuru da hafif şekilde yaralandı ve hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerine ateş açan Ali G., Onur G. ve Mihdi T. isimli şahıslar olay sonrasında kısa sürede yakalandı ve gözaltına alındı.

3 şüphelinin yakalanmalarının ardından evlerine yapılan incelemeler esnasında ise çok sayıda uyuşturucu hap ile sahte para ele geçirildi. Olaya ilişkin de soruşturma başlatıldı.