Son Dakika! Hatay ve Kilis'e Düşen 2 Roket Patladı: Ölü ve Yaralı Var mı?

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Afrin'den teröristler tarafından ateşlenen 2 roket Hatay ve Kilis'e düşerek patladı. Alınan ilk bilgilerde ölen veya yaralanan olmadığı bilgisi aktarıldı.

Alınan son dakika bilgisinde Afrin’den teröristler tarafından ateşlenen 2 roket Hatay ve Kilis’e düşerek patladı. Alınan ilk bilgilerde ölen veya yaralanan olmadığı bilgisi aktarıldı.

Afrin’de teröristler tarafından ateşlenen 2 roket Hatay ve Kilis’e düşerek patladı. Yaşanan olayda ölen veya yaralanan olmadığı belirtildi. 

SAĞLIK EKİPLERİ BÖLGEDE

Suriye’nin Afrin kentinde terör örgütü PKK ve YPG mevzilerinden ateşlenen 1 roket Kilis Öncüpınar Mahallesi ve Şeyh Muhammed Tepesi arasında yer alan bir zeytin bahçesine düşerek patladı. Olayla ilgili alınan ilk bilgilerde, patlama sonrasında ölen veya yaralanan kimse olmadığı belirtilirken bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildiği öğrenildi. Öte yandan bölgeye bomba uzmanları da gönderildi.

REYHANLI İLÇESİNE DE ROKET DÜŞTÜ

Yine Afrin’den teröristler tarafından ateşlenen 1 roketinde Hatay Reyhanlı ilçesinde yer alan bir iş yerine denk geldiği öğrenildi. İş yerinin duvarına düşen roketin patladığı öğrenilirken bu bölgede de ölen veya yaralanan olmadığı belirtildi.

MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Yaşanan patlamalar sebebiyle iş yeri ve bir otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. İlk açıklamalarda bölgede ölü ve yaralı bulunmazken güvenlik güçlerinin bölgede incelemelerine devam ettiği ve bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildiği de aktarıldı. Yaşanabilecek herhangi bir saldırıya karşı güvenlik güçleri yoğun güvenlik önlemleri alıyor.

 

Son dakika Afrin Zeytin Dalı Hatay Kilis Roket