Son Dakika! Hakkari'de Teröristlerden Füzeli Saldırı: 3 Şehit, 1 Yaralı

TAKİP ET

Hakkari Şemdinli ilçesinde Kuzey Irak sınırında yol yapım çalışmaları sırasında PKK'lı teröristlerin iş makinelerine güdümlü roketli saldırı düzenlediği ve saldırı sonucunda 3 askerimiz şehit olduğu, 1 askerimizin de yaralandığı öğrenildi.

Hakkari Şemdinli ilçesinde Kuzey Irak sınırında yol yapım çalışmaları sırasında PKK’lı teröristlerin iş makinelerine güdümlü roketli saldırı düzenlediği ve saldırı sonucunda 3 askerimiz şehit olduğu, 1 askerimizin de yaralandığı öğrenildi.

Hakkari Şemdinli ilçesi Kuzey Irak sınırındaki yol yapım çalışmaları esnasında PKK’lı teröristler tarafından güdümlü roketli saldırı düzenlendi. Düzenlenen hain saldırı sonucunda 3 askerimizin şehit olduğu, 1 askerimizin de yaralandığı öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Hakkari Valiliği’nden gelen açıklamada, "Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün Bayrak Tepe ile Dağlıca arasında karayolları yol yapım faaliyetinin emniyetini alan hudut birliğimize Kuzey Irak Basyan Khala Dağı bölgesinden saat 18.00 sıralarında güdümlü füze atılmış ve 3 askeri personel şehit olmuş 1 personel yaralanmıştır.’ dendi. 

 

Son dakika Hakkari Şemdinli Kuzey Irak Saldırı PKK