Son Dakika! Hakkari'de Çatışma Çıktı 1 Özel Harekat Polisi Şehit Oldu!

TAKİP ET

Hakkari'den gelen son dakika açıklamasında dün gece PKK'lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Yaşanan çatışmada bir Özel harekat polisi 25 yaşındaki Muhammet Ali Mevlüt Dündar'ın şehit olduğu haberi alındı.

Hakkari’den gelen son dakika açıklamasında dün gece PKK’lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Yaşanan çatışmada bir Özel harekat polisi 25 yaşındaki Muhammet Ali Mevlüt Dündar’ın şehit olduğu haberi alındı.

Hakkari’ye 35 kilometre uzaklıkta bulunan Çukurca yolunda merkeze bağlı olan Oğul Köyü Kırsalında dün gece PKK’lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Yaşanan çatışma sonucunda 1 özel harekat polisinin şehit olduğu öğrenildi. Çatışmada yaralanan ve yaralı şekilde hastaneye kaldırılan 25 yaşındaki Muhammet Ali Mevlüt Dündar kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Yaşanan sıcak temasın ardından PKK’lı teröristler dağlık alana kaçmaya başladı. Güvenlik güçleri kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

HAKKARİ VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Hakkari’de yaşanan ve 1 özel harekat polisinin şehit olduğu öğrenilen operasyonla ilgili Hakkari Valiliğinden yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 28.06.2017 günü ilimiz merkez Oğul Köyü kırsal alanında devam eden operasyon esnasında 1 polis memuru yaralanmış, sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" ifadeleri kullanıldı.

 

 

son dakika hakkari çukurca uçak düştü özel harekat polisi şehit oldu 1 polis şehit