Son Dakika! Hakkari Çukurca Üs Bölgesine Füzeli Saldırı: 1 Asker Yaralı

TAKİP ET

Hakkari Çukurca ilçesi Gergi Tepe Üs Bölgesine PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendiği öğrenildi. Teröristlerin güdümlü füze ile saldırdığı üs bölgesinde 1 askerin yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Hakkari Çukurca ilçesi Gergi Tepe Üs Bölgesine PKK’lı teröristler tarafından saldırı düzenlendiği öğrenildi. Teröristlerin güdümlü füze ile saldırdığı üs bölgesinde 1 askerin yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Hakkari Çukurca ilçesine bağlı olan Gergi Tepe Üs Bölgesine bir grup PKK’lı terörist tarafından saldırı düzenlendiği öğrenildi. Teröristlerin üs bölgesine güdümlü füze ile saldırdığı öğrenilirken olay sonrasında gelen bilgiler arasında saldırı sonucunda 1 uzman çavuşun yaralandığı öğrenildi.

ATILAN FÜZE İŞ MAKİNESİNİN YANINA DÜŞTÜ

Hakkari Çukurca ilçesine bağlı olan Gergi Tepe Üs bölgesine teröristler tarafından atılan güdümlü füzenin iş makinesinin yanına düştüğü öğrenilirken bu esnada iş makinesi üzerinde bulunan 1 uzman çavuşun atılan füze sonucunda hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Hafif yaralı olduğu öğrenilen uzman çavuşun ihbar üzerine bölgeye gönderilen helikopterle Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. 

BÖLGEDE OPERASYON

Yaşanan olay sonrasında bölgeye sevk edilen güvenlik güçlerinin kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattığı öğrenildi.

 

son dakika hakkari çukurca gergi tepe üs bölgesi saldırı füze PKK terörist 1 yzman çavuş yaralı