Son Dakika! Haberler Peş Peşe Geliyor FETÖ'ye Büyük Operasyon Başladı!

TAKİP ET

Fethullahçı terör örgütü paralel devlet yapılanması ilişkin Tokat'ta üniversite ve mahrem askeri yapılanması soruşturması kapsamında 15 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Diğer yandan Kayseri polisi de Feto operasyonları kapsamında 9 ilin adliye makamlarınca aramam ve Kayseri'de saklandıkları belirlenen 15 Kişiyi yakalamak için operasyon başlattı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Gözaltı kararı kapsamında il jandarma komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda 15 şüpheli yakalanarak sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Jandarma Karakolu'na götürüldü.

KAYSERİ'DE DE OPERASYON

Fethullahçı terör örgütüne yönelik 9 ilde yürütülen soruşturmalar kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan 15 şüpheliden 10’unun Kayseri'de örgütün hücre evlerinde yakalandığı öğrenildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele ile istihbarat şubesi ekipleri Kayseri İstanbul Malatya Antalya Ankara Trabzon Aksaray Aydın ve Konya'da terör örgütüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 15 zanlının bulunması için çalışma başlattı.

Polis ekipleri şüphelilerin örgütün Kayseri'deki hücrelerinde saklandıkları tespit ederek bu adreslere Eş Zamanlı Operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda K.Y, U.K, M.S, F.N, B.D, Ö.Ç, T.A, C.P, R.A. ve A.Ç.   gözaltına alındı. Kayseri Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürülen canlıların hücrelerinde elektrik doğalgaz ve su abone işlemlerinde başkalarına ait kimlik kullandıkları tespit edildi. Kayseri'de firari 5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

ESKİŞEHİR'DE 3 ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Fethullahçı terör örgütüne yönelik Eskişehir'de düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Ankara ve İzmir Cumhuriyet başsavcılıkları tarafından yürütülen soruşturma kapsamında muvazzaf astsubaylar H.H. ve F.T. ile sağlık çalışanı M.İ. hakkında gözaltı kararı alındı.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele şubesi ekipleri tarafından Kent merkezinde saklandıkları belirlenen zanlılar evde gözaltına alınarak işlemlerinin ardından soruşturmanın sürdüğü illere gönderilecek.

 

son dakika fetö operasyon son dakika haberi son dakika haber