Son Dakika! Gözler O Saate Çevrildi, Muharrem İnce Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Görüşeceği Zamanı Açıkladı

TAKİP ET

CHP'den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'a görüşme çağrısında bulunmuştu. İnce, Erdoğan ile bu akşam saat 21.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde görüşeceğini açıkladı.

CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’a görüşme çağrısında bulunmuştu. İnce, Erdoğan ile bu akşam saat 21.00’da AK Parti Genel Merkezi’nde görüşeceğini açıkladı. 

CHP’den Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşeceği saati açıkladı. Erdoğan’la AK Parti Genel Merkezi’nde görüşeceğini söyleyen İnce, görüşmenin saat 21.00’da gerçekleşeceğini söyledi. 

MUHARREM İNCE GÖRÜŞME ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer adaylarla görüşme çağrısında bulunmuştu. Son olarak Edirne’de gerçekleştirdiği seçim mitinginde konuşan İnce, adı daha önce CHP’den Cumhurbaşkanı adayları arasında anılan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Eskkişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve eski Başbakan Yardımcısı aynı zamanda AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan Abdüllatif Şener’i sahneye davet ederek ellerini havaya kaldırdı. 

‘İCRAATLERIMIZI MİLLET GÖRECEK’

Mitingde konuşma yapan İnce, ‘Geleceğe dair sözü ben söylerim. Kadromuzu daha kurmadık. İcraatlarımızı millet görecek.’ dedi. Konuşmasında yine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan Muharrem İnce, ‘Bu saatten sonra gelecek belgesi yayınlayamazsın sen. Ancak iflas belgesi yayınlarsın.’ dedi. Gerçekleştirdiği mitingde sloganını da açıklayan Muharrem İnce, ‘İnce eleyip sık dokuyacağız. Ben konuştukça bunlar zaten ince hastalığa yakalanacaklar. Bana oy verin diyor. Vermeyen münafıktır diyor. Münafık, kafirlikten sonra gelir İslam’da. Bende diyorum ki oy vermeyin münafık olmazsınız.’ ifadelerini kullandı.

 

CHP AK Parti Muharrem İnce Recep Tayyip Erdoğan Ne zaman görüşecekler Cumhurbaşkanı Aday