Son Dakika! G-20 Zirvesi'nde İki Önemli Lider Bir Araya Geldi!

TAKİP ET

Almanya Hamburg kentinde devam etmekte olan G-20 Zirvesi'nde son dakika gelişmesi yaşandı. Yoğun protestolar altında devam ettirilmekte olan G-20 Zirvesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın sürpriz bir şekilde görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Almanya Hamburg kentinde devam etmekte olan G-20 Zirvesi’nde son dakika gelişmesi yaşandı. Yoğun protestolar altında devam ettirilmekte olan G-20 Zirvesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump’ın sürpriz bir şekilde görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Almanya’da devam etmekte olan G-20 Zirvesi’nden gelen son dakika bilgisine göre, iki Ülkenin Lideri sürpriz bir görüşme kararı aldı. Sokaklardaki yoğun protestolar altında devam eden G-20 Zirvesi’nde liderlerin ikili görüşmeleri devam ederken, bir sürpriz görüşme haberi de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump’tan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

GÖRÜŞME 20 DAKİKA SÜRDÜ

İki ülkenin liderleri arasında gerçekleştirilen görüşmenin yaklaşık 20 dakika sürdüğü bilgisi verilirken, görüşmede konuşulan başlıklarla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün öğlen saatlerinde Rusya Devlet Başkanı Putin ile de bir görüşme gerçekleştirmişti.

Ayrıntılar geliyor...

 

son dakika G-20 zirve sürpriz görüşme iki lider erdoğan trump