Son Dakika! Fransız Askerlerine Pusu Kuruldu: Çok Sayıda Ölü Var

TAKİP ET

Afrika ülkesi olan Mali'de görev yapmakta olan Fransız askerlerine kurulan pusu sonucunda verilen ilk bilgilerde 9 Fransız askerinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Afrika ülkesi olan Mali’de görev yapmakta olan Fransız askerlerine kurulan pusu sonucunda verilen ilk bilgilerde 9 Fransız askerinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Afrika ülkesi Mali'de görevlerini sürdürmekte olan Fransız askerlerine bombalı araçlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda en az 9 Fransız askerinin hayatını kaybettiği belirlendi. 

BOMBALI ARAÇLA SALDIRDILAR

Alınan bilgilere göre, Afrika ülkesi Mali'de Gao kentinde Mali askerleriyle beraber ortak devriye görevi sürdürmekte olan Fransız ordusuna bağlı askerler bombalı araçla pusuya düşürüldü. Fransız askerlerine yönelik olarak düzenlenen bombalı araçlı saldırı sonrasında şiddetli çatışma yaşandığı aktarıldı.

EN AZ 9 ÖLÜ

Yaşanan saldırı sonrasında aktarılan ilk bilgilerde, en az 9 Fransız askerinin hayatını kaybettiği ve yaklaşık 10 askerin yaralandığı belirtildi. Bölgede can kaybının artmasından endişe ediliyor.

Son dakika Fransız askerleri Mali Pusu Ölü ASkerler