Son Dakika! Eskişehir'de Havacılık Fabrikası'nda Yangın, Dumanlar Gökyüzünü Kapladı

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Eskişehir'de yer alan havacılık fabrikasında henüz sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Alevlerin bir anda yükselmeye başladığı fabrikada yangın anında çıkan dumanlar gökyüzünü siyaha bürüdü. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Alınan son dakika bilgisinde Eskişehir’de yer alan havacılık fabrikasında henüz sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Alevlerin bir anda yükselmeye başladığı fabrikada yangın anında çıkan dumanlar gökyüzünü siyaha bürüdü. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Teknoloji Bulvarı'nda yer alan bir havacılık fabrikasında yangın çıktı. Henüz yangının çıkış nedeni belirlenemezken yangını söndürme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği öğrenildi.

SİKORSKY HELİKOPTERLER İÇİN ÜRETİM YAPILIYORDU

Alınan bilgilere göre, Türk Genel Maksat Helikopter Projesi kapsamında Sikorsky helikopterleri için üretim yapılmakta olan Alp Havacılık fabrika üretim tesislerinde çıkan yangının nedeninin henüz belirlenemedi ancak alevlerin bir anda yükselerek gökyüzünü siyah dumanların kapladığı görüldü. Yangın üzerine yapılan ihbar sonrasında olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve arama-kurtarma ekipleri sevk edildiği öğrenildi. Olayın duyulmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'ın da olay yerine giderek yangınla ilgili yetkililerden bilgi aldığı öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

 

Son dakika Eskişehir Havacılık fabrikası Skorsky Yangın