Son Dakika! Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a FETÖ Şoku

TAKİP ET

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı olan Haşim Kılıç'ın oğlu Fatih Samed Kılıç hakkında Fethullahçı Terör Örgütü'nün şifreli haberleşme ağı olan Bylock'u kullandığı tespit ediği için hakkında gözaltın kararı çıkartıldı. İşte detaylar…

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı olan Haşim Kılıç’ın oğlu Fatih Samed Kılıç hakkında Fethullahçı Terör Örgütü’nün şifreli haberleşme ağı olan Bylock’u kullandığı tespit ediği için hakkında gözaltın kararı çıkartıldı. İşte detaylar…

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na ilişkin operasyonlar aralıksız bir şekilde devam ediyor ve örgüt üyesi olduğu tespit edilen şüpheliler ise gözaltına alınıyor. Bugün ise Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir son dakika kararı çıkartıldı ve FETÖ konusunda flaş bir gelişme yaşandı.  

HAŞİM KILIÇ’IN OĞLUNA GÖZALTI KARARI

FETÖ soruşturması kapsamında yeni delillere ulaşan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı olan Haşim Kılıç’ın oğlu Fatih Samed Kılıç hakkında, örgütün şifreli haberleşme ağı olan Bylock’u kullandığı gerekçesi ile gözaltı kararı çıkartıldı.

Fatih Samed Kılıç’ın ise yapılan araştırmalar kapsamında yurt dışına çıktığının öğrenilmesinin ardından hakkında yakalama kararı çıkartılmasının da Başsavcılık tarafından talep edildiği öğrenildi. 

son dakika haberler Haşim Kılıç fetö Ankara haberleri Ankara Fatih Samed Kılıç