Son Dakika! Erzurum'da Feci Kaza: 5 Ölü, 10 Yaralı

TAKİP ET

Son dakika haberi… Erzurum Çat ile Bingöl'ün Karlıova ilçeleri arasındaki Köseler köyü mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu biri çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.

Son dakika haberi…  Erzurum Çat ile Bingöl'ün Karlıova ilçeleri arasındaki Köseler köyü mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu biri çocuk 5 kişi hayatını kaybetti,  10 kişi de yaralandı.

Erzurum’da bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada otobüs bileti panelvan tipi aracın çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti 10 kişi yaralandı.

KAZA YERİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
 Erzurum'un Çat ilçesinin 10. kilometresinde bulunan Parmaksız Köyü mevkiinde yaşanan kazada 34 s7700 69 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 25'e de 535 plakalı panelvan tipi araç kafa kafaya çarpıştı.  Korkunç kazada ilk belirlemelere göre biri çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.  10 kişinin de yaralandığı kazanın ardından kaza yeri Savaş alanına dönerken çok sayıda AFAD,  sağlık,  İtfaiye ve jandarma ekibi bölgeye sevk edildi.  Ekipler araçlarda sıkışan yaralıları kurtarılması için büyük çaba harcadı.  Kazanın ardından çıkartılan yaralılar Erzurum'daki çeşitli hastanelere götürüldü.

son dakika erzurum kaza son dakika haberi trafik kazası