Son Dakika! Erken Seçimin Ardından YÖK'ten Açıklama: YSK Tarihi Değişti, YKS Ne Zaman Yapılacak?

TAKİP ET

Son dakika! Erken seçim tarihi olarak 24 Haziran'ın açıklanmasının ardından daha önceden belirlenen YKS tarihi değiştirildi. YKS ne zaman yapılacak? YÖK'ten son dakika açıklaması…

Son dakika! Erken seçim tarihi olarak 24 Haziran’ın açıklanmasının ardından daha önceden belirlenen YKS tarihi değiştirildi. YKS ne zaman yapılacak? YÖK’ten son dakika açıklaması…

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısının ardından bugün Ankara’da çok yoğun bir trafik yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe’de saat 13.30’da MHP Lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeden sonra basının karşısına çıktı. 

SEÇİMLER 24 HAZİRAN’DA YAPILACAK
Erdoğan, seçimlerin 24 Haziran tarihinde yapılacağını açıklayınca kafalar karıştı. Çünkü ÖSYM tarafından daha önce açıklanan takvime göre 24 Haziran tarihinde üniversitelere giriş, yani YKS sınavı yapılacaktı. 

YÖK’TEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI
YÖK bir son dakika açıklaması yaparak, YKS sınavının tarihinin değiştiğini duyurdu. YÖK’ün açıklamasına göre YKS oturumları 30 Haziran ile 1 Temmuz günleri yapılacak. Daha önceki takvime göre 23 Haziran Cumartesi, ikinci oturumu ise 24 Haziran Pazar günü yapılması planlanıyordu. Seçimlerin erkene alınması ile bu tarihlerde de değişiklik yapıldı.

 

son dakika haber YÖK YKS YKS ne zaman YKS tarihi değişti erken seçim