Son Dakika! Ekipler Ülkesine Dönen Suudi Konsolos'un Konutunda Arama Yapıyor

TAKİP ET

Amerikan AP haber ajansına konuşan Türk yetkili, Suudi gazeteci Cemal Paşa'nın öldürülmesi ile ilgili Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda Kanıt bulunduğunu söyledi. Son gelen bilgilere göre Suudi Arabistan Başkonsolosu ülkesine gitti.

Son dakika bilgilerine göre ise polis ekipleri Suudi Arabistan Konsolosu'nun konusunda arama yapmaya başladı. Amerikan AP haber ajansının duyurduğu habere göre Bir Türk yetkili açıklamasında Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili 'önemli kanıt'  bulunduğunu söyledi.

DÜN 9 SAAT İNCELEME YAPILMIŞTI

Suudi Arabistan'dan İstanbul Başkonsolosluğu’na 2 Ekim tarihinde giren ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında ortak çalışma grubunda yer alan Türk ve Suudi Olay yeri inceleme ekipleri Dün Levent'teki başkonsolosluk binasında 9 saat süren inceleme yapmıştı. 

BAŞKONSOLOS ÜLKESİNE DÖNDÜ

Ekiplerin Bugün de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosu’nun konutunda arama ve inceleme yapmaları bekleniyor. Ajanslardan geçilen son dakika bilgilerine göre Konsolosluğu önünde hareketlilik sürüyor. Diğer yandan bütün bu gelişmeler devam ederken Suudi Arabistan başkonsolosu ülkesine gitti.

son dakika suudi konsolos cemal kaşıkçı