Son Dakika! Ege Denizi 5,3 Büyüklüğünde Depremle Sallandı

TAKİP ET

Ege Denizi'nden gelen son dakika bilgisine göre 5,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. AFAD'dan gelen bilgilere göre Ege Denizi'nde 5,3 şiddetinde deprem meydana geldi. Yaşanan şiddetli depremim Kent Merkezi'nde de hissedildiği ve büyük paniğe neden olduğu belirtildi.

Ege Denizi’nden gelen son dakika bilgisine göre 5,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. AFAD’dan gelen bilgilere göre Ege Denizi’nde 5,3 şiddetinde deprem meydana geldi. Yaşanan şiddetli depremim Kent Merkezi’nde de hissedildiği ve büyük paniğe neden olduğu belirtildi.

Son zamanlarda Ege’de yaşanan depremler oldukça panik yaratıyor. Bugün Ege Denizi’nde 5,3 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem sonrasında AFAD’dan gelen açıklamalara göre bu akşam saat 22.30 sularında İzmir Karaburun ilçesi açıklarında arka arkaya sarsıntılar yaşandı. Alınan bilgilere göre Ege Denizi’nde ilk başta 4,2 şiddetinde deprem meydana geldi. Bunun hemen ardından saat 22.37 sıralarında 3.4 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre depremin yerin 7.02 kilometre derinliğinde meydana geldiği öğrenildi.

EGE DENİZİ’NDE 5,3 ŞİDDETİNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Alınan bilgilere göre saat 22.50 sıralarında Karaburun açıklarında büyük bir deprem daha yaşandı. sabah erken saatlerde Ege Denizi açıklarında 4,5 şiddetinde deprem yaşanmış yaşanan şiddetli deprem kent merkezinde de hissedilerek büyük bir paniğe neden olmuştu.

 

son dakika deprem ege denizi büyük deprem 5.3