Son Dakika! Edirne Belediye Başkanına Yumruklu Saldırı!

TAKİP ET

Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'a saldırı gerçekleştirildi. Selfie çektirme bahanesi ile yanına gelen 29 yaşındaki Görkem Huslu Belediye Başkanına yumurtalı saldırıda bulundu. Görkem Huslu gerçekleştirdiği saldırının ardından gözaltına alındı.

Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan’a saldırı gerçekleştirildi. Selfie çektirme bahanesi ile yanına gelen 29 yaşındaki Görkem Huslu Belediye Başkanına yumurtalı saldırıda bulundu. Görkem Huslu gerçekleştirdiği saldırının ardından gözaltına alındı.

Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan yumurtalı saldırıya uğradı. Bugün kadın girişimcilerin tezgah açtığı kırsal kalkınma pazarında yumurta satmakta olan ve selfie çekinme bahanesiyle Belediye başkanının yanına gelen 29 yaşındaki Görkem Huslu avucunun içine aldığı yumurtayı Başkan Recep Gürkan’ın yüzüne birkaç kez vurdu. Huslu’nun bir süre önce belediyedeki işinden çıkarıldığı öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştiren Huslu gözaltına alındı. Saldırıya uğrayan Bakan Gürkan makam aracıyla hastaneye götürüldü. Başkan Gürkan saldırı ile ilgili açıklama yaparak, "Tam selfie çekilirken birden sol gözüme güçlü bir şekilde birkaç kez yumurta ile vurdu" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, girişimci kadınların kurduğu Pazar yerine ziyarete gitti. Gürkan’ın tezgahlarda dolaştığı esnada aynı pazarda yumurta satmakta olan 29 yaşındaki Görkem Huslu selfie çekinme bahanesi ile Gürkan’ın yanına gitti. Selfie çekinme bahanesi ile bakanın yanına giden Huslu bakanın yanına yaklaştığı esnada diğer eliyle tuttuğu yumurtaları bakanın yüzüne vurmaya başladı. Yaşadığı saldırı ile neye uğradığını şaşıran Gürkan korumaların müdahale etmesi ile olay yerinden uzaklaştırıldı. Saldırıyı gerçekleştiren Huslu olayın hemen ardından olay yerinden kaçtı. Ancak Edirne Emniyet Müdürlüğünde harekete geçen polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayın ardından Başkan Gürkan’da hemen hastaneye kaldırıldı.

 

belediye başkanı edirne yumurtalı saldırı gözlatına alındı başkan hastaneye kaldırıldı