Son Dakika! Diyarbakır'da Patlama, Diyarbakır Emniyet Müdürü Patlama Hakkında Açıklama Yaptı!

TAKİP ET

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir iş yerinde şiddetli patlama meydana geldi. Korku ve paniğe neden olan patlamanın bir balon dolum merkezinde helyum gazı nedeniyle yaşandığı öğrenildi. İş yeri harabeye dönerken, olay yerinde yaralılar olduğu öğrenildi.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde bir iş yerinde şiddetli patlama meydana geldi. Korku ve paniğe neden olan patlamanın bir balon dolum merkezinde helyum gazı nedeniyle yaşandığı öğrenildi. İş yeri harabeye dönerken, olay yerinde yaralılar olduğu öğrenildi. 

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi Sento Caddesi’nde bir balon dolum merkezinde meydana gelen patlama, korku ve paniğe neden oldu. Olay yerinden alınan ilk bilgilere göre, patlama helyum gazı nedeniyle yaşandı. Patlamada, iş yeri büyük hasar görürken, yaralananların da olduğu öğrenildi. Bölgeye patlamanın ardından çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

DİYARBAKIR EMNİYET MÜDÜRÜ’NDEN AÇIKLAMA
Diyarbakır Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, patlamanın ardından bir açıklama yaparak, korsan işletmede patlamanın meydana geldiğini, patlamada biri olay yerinden geçen bir vatandaş olmak üzere kişinin yaralandığını söyledi. 

 

son dakika diyarbakır bağlar patlama diyarbakırda patlama son dakika haberi diyarbakır haberleri