Son Dakika! Diyarbakır'da Kaldırım Çöktü, Doktor ve Hemşire İçine Düştü

TAKİP ET

Diyarbakır'da aile sağlığı merkezinde çalışan Dr Suzan Kunday Balık ve hemşire Özlem duymaz işyerlerinden evlerine gitmek için çıktıkları sırada yolda yürürken bastıkları Yar büyük bir gürültüyle çöktü. Hemşire ve doktor çukura düşerek hafif yaralanırken çevrede bulunanlar yardıma koştu ve çıkardı. Güvenlik kameraları yaşanan o anları saniye saniye kaydetti.

Diyarbakır'da düğün Saat 16 sıralarında Merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde yaşanan olayda görev yaptıkları aile sağlığı merkezinden çıkan hemşire ve doktor sohbet ederek Kaldırımda yürüyordu. Hemşire ve doktor un yürüdüğü kaldırım bir anda büyük bir gürültüyle çöktü. Yolun altının bir dükkanın uzantısı olduğu öğrenilirken çökme sonucu çığlıklar atarak çukura düşen doktor ve hemşire neye uğradıklarını şaşırdı.

HAFİF YARALANDILAR

Çevrede bulunanlar doktorla hemşirenin yardımına koşarken herkesin seferber olması sonucu çukurdan çıkarılan Dr. Suzan Kuday Balık ve hemşire Özlem Duymaz, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. İki kadının hafif yaralandığı öğrenilirken hayatta tedavi edildikten sonra taburcu edildiler.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Olayın ardından İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine gelerek bölgeye şerit çekti ve geçse kapattı. Diğer yandan hemşire ve doktorun yürüdüğü sırada yolun çökme anı ve yaşananlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

 

Diyarbakır kaldırım çöktü son dakika son dakika haberi