Son Dakika! Diyarbakır ve Bitlis'te Arka Arkaya Hain Saldırı: 1'i Asker 3 Şehit, 4 Yaralı

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde, bölücü terör örgütü PKK tarafından Diyarbakır ve Bitlis'te art arda düzenlenen hain saldırı sonucunda 1'i asker olmak üzere 3 kişinin şehit olduğu 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Alınan son dakika bilgisinde, bölücü terör örgütü PKK tarafından Diyarbakır ve Bitlis’te art arda düzenlenen hain saldırı sonucunda 1’i asker olmak üzere 3 kişinin şehit olduğu 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi. 

Alınan bilgilere göre, Diyarbakır Hani ilçesi ve Bitlis'te bölücü terör örgütü PKK tarafından düzenlenen hain saldırılar sonucunda 1'i asker olmak üzere 3 kişi şehit oldu4 sivilinde yaralandığı öğrenildi.

DİYARBAKIR'DA SİVİL ARACA HAİN SALDIRI

Diyarbakır Hani ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından ilçeye bağlı olan Topçular Karakoluna gitmekte olan sivil bir araca ateş açıldı. Düzenlenen hain saldırıda araç içinde bulunan 1 uzman çavuş ve 1 sivil şehit düştü. Saldırı sonrasında güvenlik güçleri teröristlerin yakalanmas için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

BİTLİS2TE ODUN TOPLAMAYA GİDEN KÖYLÜLERE SALDIRI

Öte yandan Bitlis'te PKK'lı teröristler tarafından odun toplama giden köylülere düzenlenen saldırıda da 1 sivil hayatını kaybederken 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi. 

BİTLİS VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Bitlis'te odun toplamaya giden 5 köylüye yapılan hain saldırı sonrasında Bitlis Valiliği'nden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, bir grup PKK'lı teröristin henüz belirlenemeyen bir bölgeden saldırdıkları ve hain saldırı sonucunda Nurullah Kılıçarslan adlı 1 sivilin hayatını kaybettiği ve teröristlerin hain saldırısında yaralanan 4 sivilin hastanede tedavi altında olduğu belirtilirken hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Valilikten yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin saldırının yapıldığı bölgede teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldığı aktarıldı.

DİYARBAKIR ŞEHİDİNİN ACI HABERİ AİLESNE ULAŞTI

Öte yandan aynı gün içerisinde Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından bir sivil araca yapılan hain saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Sergen Çakmak şehit düşmüştü. Şehidin acı haberi İzmir Bayraklı'da yaşayan ailesine ulaştı. Şehidimiz Sergen Çakmak'ın ağabeyinin de Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptığı öğrenildi. Şehit Çakmak'ın ailesinin İzmir Bayraklı'daikamet ettikleri ancak asıl memleketinin Manisa Salihli olduğu da alınan bilgiler arasında yerini aldı.

 

Son Dakika Diyarbakır Bitlis Saldırı Terör Şehit Yaralı Saldırı nasıl oldu