Son Dakika! Diyarbakır Lice'de Çatışma Çıktı 1 Asker Şehit Oldu, 2 Asker Yaralandı!

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisinde Diyarbakır Lice ilçesinde devam etmekte olan operasyonlardan acı bir haber alındı. Güvenlik güçleri ve PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu 2 asker yaralandığı bilgisi verildi.

Gelen son dakika bilgisinde Diyarbakır Lice ilçesinde devam etmekte olan operasyonlardan acı bir haber alındı. Güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu 2 asker yaralandığı bilgisi verildi.

Diyarbakır’da 6 ilçe ve 104 köyde devam etmekte olan PKK’lı teröristlere karşı operasyonda bugün bir şehit haberi geldi. Bugün Lice’nin Dibek köyü kırsalında güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu 2 askerinde yaralandığı bilgisi alındı.

HASTANEYE KALDIRILAN ASKER ŞEHİT OLDU

Diyarbakır’ın 6 ilçesinde ve 104 köyünde 28 Mayıs tarihinde başlayan ‘Bayrak 54 Şehit Jandarma Yüzbaşı Fuat Oğuzcan’ Müşterek Birlik Operasyonu devam ediyor. Operasyondan bugün gelen bilgiye göre saat 14.30 sularında güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında yaşanan sıcak temasta 3 asker yaralanmıştı. Yaralanan 3 asker hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Yaralanan 3 askerden bir uzman çavuşun hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve şehit olduğu haberi alındı. Yaralanan diğer 2 askerin kaldırıldıkları Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesin ek binasında tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. 

 

son dakika diyarbakır lice 1 asker şehit 2 asker yaralı çatışma