Son Dakika! Diyanet'ten Medine'de Türk Hacı Kafilesinin Kazasına İlişkin Açıklama

TAKİP ET

Hac vazifelerini yerine getirmek için kutsal topraklara giden Antalya 4. kafile 2. grup hacı adaylarını taşıyan aracın Medine'den Mekke'ye giderken kaza yapmasını ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı kaza da Can kaybının olmadığını ve hafif yaralananların olduğunu bildirdi.

Hac vazifelerini yerine getirmek için kutsal topraklara giden Antalya 4. kafile 2. grup hacı adaylarını taşıyan aracın Medine'den Mekke'ye giderken kaza yapmasını ilişkin Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.  Diyanet İşleri Başkanlığı kaza da Can kaybının olmadığını ve hafif yaralananların olduğunu bildirdi.

Diyanet İşleri Medine'de meydana gelen kaza hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara giden kafilelerden Antalya 4.  kafile 2. grup hacı adaylarını taşıyan aracın bugün Medine'den Mekke'ye giderken kaza yaptığı belirtildi. Diyanet İşleri Başkanlığı açıklamasının devamında, "Kazada, hacı adaylarımızda can kaybı ve ağır yaralanma olmamıştır. Hafif yaralanan hacı adaylarımız ise Diyanet Mekke Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Kazada yaralanan hacı adaylarımıza Allah'tan acil şifalar dileriz." denildi.

son dakika diyanet işleri başkanlığı medine hac kafilesi kaza son dakika haberi