Son Dakika! Devlet Bahçeli O Tarihi İşaret Etti: Af Geliyor Mu?

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geride bıraktığımız haftalarda yaptığı af çıkışını sürdürüyor. Bahçeli'nin son yaptığı açıklamada, 'İnşallah Ramazan Bayramı öncesinde hükümet bir adım atar.' dediği öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geride bıraktığımız haftalarda yaptığı af çıkışını sürdürüyor. Bahçeli’nin son yaptığı açıklamada, ‘İnşallah Ramazan Bayramı öncesinde hükümet bir adım atar.’ dediği öğrenildi. 

MHP Genel Başkanı Bahçeli, af için yeni bir çıkış daha yaptı. Cezaevinde yakınları bulunan aileleri parti genel merkezinde kabul eden Bahçeli, temennisinin Ramazan Bayramı öncesinde hükümetin af konusunda bir adım atmasının olduğunu aktardığı öğrenildi. Kendilerinin gereken gayreti gösterdiğini söyleyen Bahçeli, ‘Biz konuyu istismar etmiyoruz. Bunları biz geçmiş dönemlerde de yaşadık. Çok sayıda af çıkmıştır. Bu defa da böyle bir affın yeni bir Cumhuriyet hükümeti sisteminin oluşturduğu dönemde bütün siyasi partilerin desteğiyle çıkmasında yarar vardır diye düşünüyorum.’ dediği öğrenildi.

‘BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU KADER MAHKUMUDUR’

Yakınları cezaevinde tutuklu olan aileleri MHP Genel Merkezi’nde kabul eden Bahçeli, bu ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirtti. Açıklamalarına devam eden Bahçeli, ‘Şu an da cezaevlerimizde 235 bin mahkum ve tutuklu bulunmaktadır. Bunların içerisinde bir çoğunluk kader mahkumu olarak nitelendirdiğimiz kişilerdir. Cezaevi şartları bu kadar kalabalık mahkumu taşıyabilecek durumda değillerdir. Bu sebepten dolayı yeni bir döneme giriyoruz. Yeni bir başlangıç var Türkiye’de Ü. evreli bir sistem değişikliği söz konusu.’ dedi. Şimdi gözler MHP Lideri Bahçeli’nin dikkat çektiği Ramazan Bayramı öncesinde af kararı çıkıp çıkmayacağına çevrildi.

 

Son dakika Devlet Bahçeli Af Cezaevi Ramazan Bayramı Af çıkacak mı