Son Dakika Devlet Bahçeli Grup Toplantısında Gündemi Değerlendirdi! Bahçeliden Önemli Açıklamalar!

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin grup toplantısının başında söylediği, "Şehitler ölmez vatan bölünmez. Bayrak inmez, ezan dinmez, Türk milleti asla düşmez." sözleri herkes tarafından ayakta alkışlandı.İşte Devlet Bahçelinin açıklamalarının detayları.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin grup toplantısının başında söylediği, "Şehitler ölmez vatan bölünmez. Bayrak inmez, ezan dinmez, Türk milleti asla düşmez." sözleri herkes tarafından ayakta alkışlandı.İşte Devlet Bahçelinin açıklamalarının detayları.

MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin grup toplantısında konuştu.  Grup toplantısında oldukça önemli açıklamalar yapan Devlet Bahçeli NATO’nun DEAŞ ile mücadele kararı vermesinin önemli bir karar olduğunu fakat bu karardan kuşku duyduğunu belirten Bahçeli, ABD’nin tüm itirazlara rağmen PKK\YPG’ye silah vermeye devam ettiğini belirtirken 15-20 Mayısta yapılan silah ve mühimmat sevkiyatını hatırlattı. NATO’ya sert sözlerle yüklenen Bahçeli, 65 yıllık bir ortaklığın hukukunu yok saymanın küstahlık olduğunu belirterek sert sözlerde bulundu.

BEŞİKTAŞA TEBRİK 

MHP Lideri Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde Şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’ı da tebrik etmeyi unutmadı. Öncelikle Çarşıyı tebrik eden Bahçeli, Beşiktaş Başkanı Fikret Ormanı tebrik ettiğini söyleyerek, “Asıl olan hayattır, hayat da Beşiktaş'tır"  şeklinde bir kutlama yaptı.

MANİSA DEPREMİ 

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen ve birçok il ve ilçeyi etkileyen büyük depremlere de değinen Bahçeli, Manisalı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ve parti olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Bahçeli, “Rabbimden ülkemizi doğal olan veya olmayan tüm felaketlerden korumasını niyaz ediyorum” şeklinde konuştu. 

ARTAN EŞİTSİZLİKLER ALARM ZİLİ ÇALMAKTADIR

MHP Lideri Devlet Bahçeli açıklamasında, "Artan eşitsizlikler alarm zili çalmaktadır. İnsan onurunun çiğnenmesi, insani kazanımlarım çürümeye bırakılması, karamsar bekleyişleri tırmandırmaktadır. Gerilimler insanlığı adeta darboğazlara sürüklemektedir. Sorunlar ağırlaşmakta, içinden çıkılmaz hale gelmektedir. Herkesin göründüğü gibi olmaya veya olduğu gibi görünmeye ihtiyacı vardır. Tutarlı olmak budur. Ahlaklı olmak da bunu gerektirecektir. Maneviyatımızın hisarları delik deşik olmuşsa, kısa ömrümüzde anlaşmazlık ve cepheleşmelere yakamızı kaptırmışsak mutlaka bir yerlerde vahim bir hata var demektir. Onu bunu çekiştirmekten kimse vazgeçmez, bundan da çekinmez. Kul hakkı denir, yetim malından bahsedilir fakat bunlar sözde kalır, nitekim refakat ve riayet eden çıkmaz." dedi.

 

mhp lideri devlet bahçeli grup toplantısı devlet bahçeliden önemli açıklamalar mhp grup toplantısı mhp devlet bahçeli bahçeliden gündeme dair önemli açıklamalar