Son Dakika! Denizli Beşik Gibi Sallanıyor: Artçı Depremin Şiddeti Korkuttu

TAKİP ET

Denizli'de sabah saatlerinde yaşanan 5.5 şiddetindeki depremin ardından artçı sarsıntılar sürüyor. Bugün saat 15.45 de merkez üssü Denizli Acıpayam olan 4.1 şiddetinde artçı Sarsıntı meydana geldi.

Denizli'de bu sabah saatlerinde merkez üssü Acıpayam ilçesi olan 5.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin ardından bölgede 180 artçı Sarsıntı kaydedildiği öğrenildi. Afet ve acil durum yönetimi Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgilere göre 09.34 de meydana gelen 5,5 şiddetindeki depremin ardından büyük bölümü Acıpayam olmak üzere Serinhisar Tavas çal Honaz Bozkurt merkez üssü olacak şekilde 180 artçı Sarsıntı meydana geldi. Bölgede yaşanan depremlerin şiddeti 1,1 ve 4,8 arasında değişti.

Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 şiddetindeki depremde 30 evde hasar meydana geldiği 2 büyükbaş hayvanın telef olduğunu ve 3 camide hasar tespit edildiğini duyurdu. 
Açıklamanın devamında Valiliği koordinasyonunda ilgili Bütün kurumların eşgüdüm içerisinde hasar tespit ve diğer Çalışmalara devam ettiği belirtilirken ortaya çıkan ihtiyaçlarının da anında giderildiği bildirildi. 

son dakika denizli deprem son depremler denizlide deprem son dakika deprem