Son Dakika! Deniz Baykal Beyninde Oluşan Ödem Nedeniyle Ameliyata Alındı

TAKİP ET

Deniz Baykal, dün yüksek ateş şikayeti ile hastaneye kaldırılmış, ardından beyin damarında tespit edilen tıkanma nedeniyle anjiyo yapılarak yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Dün çekilen son tomografisinde beyinde ödem ve kanama tespit edilen Baykal, bu sabah saatlerinde ameliyata alındı. Deniz Baykal'ın son sağlık durumu nasıl?

Deniz Baykal, dün yüksek ateş şikayeti ile hastaneye kaldırılmış, ardından beyin damarında tespit edilen tıkanma nedeniyle anjiyo yapılarak yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Dün çekilen son tomografisinde beyinde ödem ve kanama tespit edilen Baykal, bu sabah saatlerinde ameliyata alındı. Deniz Baykal’ın son sağlık durumu nasıl?

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, dün yüksek ateş şikayeti ile hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Baykal’ın durumu gece boyunda doktorları tarafından yakından takip edildi. Deniz Baykal’ın beyin tomografisinde ödem ve kanama artışı tespit edilmesi üzerine bu sabah saatlerinde ameliyata alındığı öğrenildi. 

AMELİYAT YAKLAŞIK 1 SAAT SÜRDÜ
Deniz Baykal’ın yaklaşık 1 saat süren ameliyatı sona erdi. Ameliyatın ardından yapılan açıklamada, Deniz Baykal’ın beyin dokusunda bir problem olmadığı, beynindeki ödemin boşaltıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

SAĞLIK BAKANI’NDAN AÇIKLAMA
Deniz Baykal’ın sağlık durumu hakkında Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’da açıklama yaptı. Demircan açıklamasında, Baykal’ın durumunda korkulacak bir şey olmadığını belirterek, acil şifalar diledi. 

 

deniz baykal deniz baykal sağlık durumu son dakika sağlık bakanı deniz baykal son durumu