Son Dakika! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Önemli Açıklamalar

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişin ardından yeni kabinede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımcısı olan Fuat Oktay, devlet ve millet için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada azim ve gayretle görev yapacağını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişin ardından yeni kabinede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yardımcısı olan Fuat Oktay, devlet ve millet için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada azim ve gayretle görev yapacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı yardımcısı olan Fuat Oktay, daha öncesinde olduğu gibi devlet ve millet için yine azim ve gayretle görev yapacağını söyledi.

İLK PAYLAŞIM TWİTTER’DAN GELDİ

Cumhurbaşkanı yardımcısı Oktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından göreve getirilmesinin ardından sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamalarda bulundu. İlk paylaşımını Twitter’dan yapan Oktay, ‘Devletimiz ve milletimiz için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da görev yapma fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccühleri için şükranlarımı arz ederim. Daha fazla azim ve gayretle göreve devam edeceğimi belirtmek isterim. Allah yar ve yardımcımız olsun.’ dedi.

Son dakika Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay Açıklama Yeni kabine Yeni sistem