Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimat Verdi: AK Partili Bütün Vekiller Genel Merkeze Çağırıldı

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Cumhurbaşkanı aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Partili Milletvekillerini AK Parti Genel Merkezine çağırdığı ve burada bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi.

Alınan son dakika bilgisinde Cumhurbaşkanı aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Partili  Milletvekillerini AK Parti Genel Merkezine çağırdığı ve burada bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili Milletvekilleri ile bugün saat 11.00’da AK Parti Genel Merkezinde bir görüşme gerçekleştirecek. AK Partili Milletvekilleri ile görüşme talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir görüşme gerçekleştirecek.

MİLLETVEKİLLERİ SAAT 1.00’DA GENEL MERKEZDE OLACAK

Alınan bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talebiyle AK Partili Milletvekilleri saat 11.00’da AK Parti Genel Merkez binasında yer alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Milletvekillerini gruplar halinde kabul edeceği belirtiliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN GÖRÜŞME NEDENİ NE?

Milletvekilleri ile bugün saat 11.00’da Partisinin Genel Merkezinde görüşme talimatı veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletvekillerinden bölgedeki sorunlarla ilgili bilgi alacağı ve gündemle alakalı bilgilendirmeler yapacağı belirtiliyor. Öte yandan halen devam etmekte olan kongre sürecine de toplantıda yer verilmesi bekleniyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezinde Erdoğan talimatı Erdoğan Milletvekilleri ile görüşmesi Ne görüşülecek Erdoğanın vekillerle görüşmesi saat kaçta