Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kandil'in Lider Kadrosunu Hallettik

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da düzenlediği miting sırasında kandil operasyonu hakkında önemli bilgiler vardı. Erdoğan açıklamasında, ''İlk operasyonumuzu 20 uçakla yaptık 10 önemli noktayı Kandil'de vurduk. İkincisinde yine bir operasyon ve toplantı halinde Kandil'deki bunların lider takımını hallettik'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da düzenlediği miting sırasında kandil operasyonu hakkında önemli bilgiler vardı.  Erdoğan açıklamasında, ''İlk operasyonumuzu 20 uçakla yaptık 10 önemli noktayı Kandil'de vurduk. İkincisinde yine bir operasyon ve toplantı halinde Kandil'deki bunların lider takımını hallettik''  ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada önemli açıklamalar yaptı.  Türkiye'de en çok Suriyeli sığınmacı bulunan illerden birinin Şanlıurfa olduğunu söyleyen Erdoğan,  Şanlıurfa halkına gösterdikleri kardeşlik için teşekkür etti.  Urfa sınırının hemen ötesinin bir terör örgütünün dan diğerine devredildiğini söyleyen Erdoğan “Çoğu gitti azı kaldı” dedi. 

“KANDİL’DE 20 UÇAKLA İLK OPERASYON YAPILDI”
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasının devamında, Amerika ile anlaşarak Münbiç'i güvenlik hale getiriyoruz. Münbiçli Arap kardeşlerim de topraklarına geri dönüyorlar dönecekler. Şu anda Kandil'e biniyoruz. İlk operasyonumuzu 20 uçakla yaptık 10 önemli noktayı Kandil'de vurduk. İkincisinde yine bir operasyon ve toplantı halinde Kandil'deki bunların lider takımını hallettik.”  ifadelerini kullandı.

SURUÇ’TAKİ SİLAHLI SALDIRI
Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Ak partililere yönelik olarak düzenlenen silahlı saldırıya da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Geçtiğimiz günlerde Suruç'ta yaşanan elim hadisede hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti devleti bir hukuk devletidir. Hadise güvenlik güçlerimiz ve savcılığımız tarafından soruşturuluyor. Her şey ortaya çıkartılacak ve suçlular adalet önünde hesap verecektir.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa mitingi son dakika Kandil son dakika haberi