Son Dakika! Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulasındaki Yerleri Belli Oldu, Hangi Aday Kaçıncı Sırada?

TAKİP ET

24 Haziran 2018'de gerçekleşecek olan seçimler için Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu. Yapılan çekiliş sonrasında belli olan sıralamaya göre, Muharrem İnce birinci, Meral Akşener ikinci, Recep Tayyip Erdoğan üçüncü, Selahhatin Demirtaş dördüncü sırada. İşte detaylar…

24 Haziran 2018’de gerçekleşecek olan seçimler için Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki yerleri belli oldu. Yapılan çekiliş sonrasında belli olan sıralamaya göre, Muharrem İnce birinci, Meral Akşener ikinci, Recep Tayyip Erdoğan üçüncü, Selahhatin Demirtaş dördüncü sırada. İşte detaylar…

Türkiye, 24 Haziran 2018 Pazar günü seçim için sandığa gidecek. Partilerin seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken bugün yapılan son dakika açıklamasında, Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasındaki sıralamalarının belli olduğu belirtildi.

ÇEKİLİŞE GÖRE OY PUSULASINDAKİ SIRALAMA

Yüksek Seçim Kurulu'ndan yapılan çekiliş sonrasında adayların oy pusulasındaki sıralaması belli oldu. Buna göre, CHP'nin adayı Muharrem İnce birinci sırada, İYİ Parti'nin adayı Meral Akşener ikinci sırada, AK Parti ve MHP'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan üçüncü sırada, HDP'nin adauı Selahattin Demirtaş dördüncü sırada, Saadet Partisi'nin adayı Temel Karamollaoğlu beşinci sırada ve Doğu Perinçek'in yedinci sırada yer aldığı duyuruldu.

ADAYLARIN İSİMLERİ VE FOTOĞRAFLARI YER ALACAK

Alınan bilgilere göre, belirlenen oy pusulasında sıralamanın soldan sağa doğru yapılacağı ve oy pusulası üzerinde Cumhurbaşkanı adaylarının isimleri ile fotoğraflarının yer alacağı belirtildi. 

Ayrıntılar Geliyor...

Son dakika Parti Cumhurbaşkanlığı Aday Oy pusulaları 24 Haziran