Son Dakika! Çocukları Koruma Derneği Başkanı Oğlunu İstismardan Tutuklandı

TAKİP ET

Çocukları istismardan korumak hedefi ile kurulan bir derneğin başkanı olan Erhan Nacar, 8 yaşındaki erkek çocuğuna istismar ettiği gerekçesiyle tutuklandı ve hakkında dava açıldı. Tutuklanan Baba suçlamaları kabul etmezken iddianamede çocuğun beyanlarının tereddüt Eğer bırakmadığı cinsel istismar suçunun oluştuğu belirtildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ilk denemeye göre çocuklara cinsel istismardan korumak hedefi ile kurulan  bir Derneği başkanı olan Erhan Nacar 2 yıl önce Eşinden ayrıldı. Mahkeme kararına göre Erhan Nacar çocuğunu her ayın 1 ve 3 hafta sonları görebiliyordu. 

‘BABAM NEDEN ÖYLE ŞEYLER İZLETİYOR’

Anne 11 Şubat günü oğlunun sürekli cep telefonu ile oynaması üzerine, “Sürekli bunlarla vakit geçiriyorsun ancak bunlar zararlı” diyerek uyardı. Çocuk ise annesine “Madem zararlı babam neden bana öyle şeyler izlettiriyor” dedi. Bunun üzerine anne durumdan şüphelenerek oğluna babasının kendisine nasıl şeyler izlettiğini anlatmasını istedi. Çocuk ise annesine babasının kendisine çıplak kadın ve erkeklerin olduğu videoları izle ettiğini söyledi. Anne çocuğunun üzerine biraz daha giderek babasının farklı bir yerine dokunup dokunmadığınız sordu. Babasının özel bölgelerine dokunduğunu söylemesi üzerine anne 14 Şubat tarihinde karakola giderek şikayette bulundu. Ankara çocuk izleme merkezi tarafından çocuğun beyanı da alındı.

İDDİANAME: İFTİRA ATMASI İÇİN NEDEN YOK

Ankara 5 Sulh Ceza hakimliği kararına Erhan Nacar 26 Şubat günü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Erhan Nacar oğluna cinsel içerikli video izletme dini ve şehevi duygularını tatmin amacıyla çocuğun özel bölgelerine dokunmadığınız sonunda. Ankara 8 Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen 27 Şubat tarihli iddianamede Şu ifadeler yer aldı;  “Mağdurun aşamalardaki istikrarlı, samimi, ısrarlı ve herhangi bir tereddütte mahal bırakmayan beyanları, mağdurun şüpheliye iftira atması için ortada geçerli bir sebep bulunmayışı nazara alındığında, şüphelinin kişisel ilişki tesisi sırasında oğlu olan mağdura evinde müstehcen içerikli görüntülerin yer aldığı videoyu izletmek, ardından müstehcenlik ve çocuğun cinsel istismarı suçlarını oluşturulduğu kanaatine varılmıştır.”

son dakika çocuk istismarı erhan erhan nacar kimdir son dakika haberi