Son Dakika! Cicişler Esra ve Ceyda Ersoy Narkotik Operasyonu ile Gözaltına Alındı

TAKİP ET

İstanbul narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonda Cicişler olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy Kardeşler gözaltına alındı.

Kamuoyunda Cicişler olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy Kardeşler İstanbul narkotik suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Etiler'de gözaltına alındı. Gözaltına alma ciciş kardeşlerden Esra Ersoy a uyuşturucuyu özendirmek Ceyda Ersoya ise uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapılacağı öğrenildi. Gözaltına alındıktan sonra emniyete götürülerek sorguya alınan Kardeşler'den 25 yaşındaki Ceyda Ersoy'un sosyal medyada kokain kullandığı görüntüleri yayınlamasının ardından ikilinin takibe alındığı öğrenildi.

YAKALATAN FOTOĞRAF

Ciciş kardeşler yakalatan fotoğraf bir sürede Esra Ersoy tarafından sosyal medyada yayınlanan ve Ceyda Ersoy'un uyuşturucu kullanırken yer aldığı fotoğraf oldu. Esra Ersoy tarafından yayınlanan fotoğrafın altında "Taşcı Ceyda" yazdığı ve fotoğrafını kısa süre içerisinde silindiği görüldü. Fakat paylaşılan bu fotoğrafı ekran görüntüsü alan bir vatandaşın ihbarıyla polis ekipleri harekete geçti.

cicişler esra ersoy ceyda ersoy operasyon narkotik