Son Dakika! CHP'nin İstanbul'daki Bütün Kongreleri Durduruldu

TAKİP ET

Alınan bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği talimat doğrultusunda CHP İstanbul il ve ilçe kongrelerinin hepsinin durdurulduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği talimat doğrultusunda CHP İstanbul il ve ilçe kongrelerinin hepsinin durdurulduğu öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği talimat doğrultusunda CHP İstanbul il ve ilçe kongrelerinin tamamının durdurulduğu öğrenildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan alınan talimatla CHP İstanbul il ve ilçe başkanlıklarına 3 Şubat’ta başlatılan kongrelerin tamamının durdurulmasına ilişkin yazı gönderildiği ve tüm kongrelerin durdurulduğu öğrenildi.

İL VE İLÇE BAŞKANLARINA YAZI GÖNDERİLDİ

Alınan bilgilere göre, CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği talimat doğrultusunda, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün imzalarını taşıdığı kağıtta, CHP’nin İstanbul il ve ilçe kongrelerinin tamamının sürecinin durdurulduğu belirtildi. Aynı zamanda yazıda, bu kararı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aldığı ve Kılıdaçroğlu’nun verdiği talimatla konfre süreçlerinin durdurulmasna karar verildiği belirtilrerek il ve ilçe başkanlarına sunulduğu bilgisi yer aldı.

 

CHP Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul kongreleri neden durduruldu CHP İtsanbul kongreleri