Son Dakika! CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Kesin Olarak Belli Oldu, İşte O İsimden İlk Açıklama

TAKİP ET

Son dakika haberi… 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde CHP adına Cumhurbaşkanlığı için yarışacak isim kesin olarak belli oldu. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu.

Son dakika haberi… 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde CHP adına Cumhurbaşkanlığı için yarışacak isim kesin olarak belli oldu. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. 

24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi adına Cumhurbaşkanı adayı olarak Yalova Milletvekili Muharrem İnce açıklandı. 

OY BİRLİĞİ İLE KARAR VERİLDİ
Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adayı olması kararı kapalı grup toplantısında oy birliği ile verildi. Kapalı grup toplantısına katılan 110 CHP milletvekilinden tamamı Muharrem İnce'ye oy verdi.

SALONDA YOĞUN GÜVNLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonu'nda bugün CHP'nin adayı açıklanacak. Salonda geniş güvenlik önlemleri alınırken, salına gelenler iki defa üst aramasından geçirildi. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nu CHP’liler tıklım tıklım doldururken, Kemal Kılıçdaroğlu biraz sonra salona gelerek Cumhurbaşkanlığı adayı olarak Muharrem İnce ismini resmen ilan edecek.

MUHARREM İNCE’DEN İLK AÇIKLAMA
Muharrem İnce henüz Kılıçdaroğlu açıklama yapmadan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ben size dün mesaj verdim ama almadınız. 'Zamanı gelince' dedim ya o, gel-İnce demekti." dedi.