Son Dakika! Cemal Kaşıkçı Cinayeti Hakkında O Villada Arama Yapılıyor

TAKİP ET

Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında soruşturma devam ederken polis ekiplerinin bugün sabah saatlerinden bu yana Yalova'da bulunan lüks bir villada arama yaptığı öğrenildi.

Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında soruşturma devam ederken polis ekiplerinin bugün sabah saatlerinden bu yana Yalova'da bulunan lüks bir villada arama yaptığı öğrenildi. 

Suudi asıllı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından polis ekipleri soruşturmalarına devam ediyor. Suudi yetkililer geçtiğimiz haftalarda cinayeti itiraf etmişlerdi. Ancak cesedin nerede olduğu konusunda herhangi bir açıklama yapmadılar. Bunun üzerine cesedin bulununcaya kadar soruşturmanın tüm yönleri ile birlikte devam edeceği öğrenildi. 

Konsoloslukta öldürülen ünlü gazetecinin cesedinin parçalara ayrıldığı ve bavullar eşliğinde dışarı çıkarıldığı iddia edilmişti. Konsolosluk binasında bulunan kuyudan arama yapmak isteyen polis ekiplerine Suudi Arabistan tarafından izin verilmediği kafalarda çeşitli soru işaretlerine sebep olmuştu. 

VİLLA İÇERİSİNDE ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Alınan çeşitli ihbarlar ve birleştirilen ipuçlarının ardından Yalova'nın Termal ilçesinde bulunan bir villayı işaret etmesi son derece dikkat çekti. Bunun ardından öldürülen gazetecinin cesedinin villa bahçesinde gömülü olabileceği ihtimaline karşı araştırmalar devam ediyor. Sabah saatlerinde polisler tarafından yapılan baskınlar çerçevesinde arama çalışmalarının hala devam ettiği öğrenildi. Lüks villada yapılan arama çalışmaları sırada çalışmaların aksamasını engellemek için çevrede güvenlik önlemlerinin alındığı öğrenildi. Villanın içerisinde ve bahçede ünlü gazeteciye dair herhangi bir izin arandığı açıklandı. Henüz güvenlik güçleri ve yetkililer tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

yalova villa cemal kaşıkçı