Son Dakika! Bursa'da Polis Merkezine Silahlı Saldırı, Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisine göre Bursa'da polis merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı düzenleyen şahsın yakalandığı belirtildi.

Gelen son dakika bilgisine göre Bursa’da polis merkezine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı düzenleyen şahsın yakalandığı belirtildi.

Bursa’da iftar saatinde Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezine bir şahsın gelerek tabancası ile ateş etmeye başladığı iddia edildi. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Ramazan Öztürk’ün polis tarafından yakalandığı öğrenildi. Şahsın elinde bulunan poşeti göstererek ‘Üzerimde bomba var yaklaşmayın’ şeklinde konuştuğu ve bunun üzerine elleri tetikte olan polislerin ateş ettiği bilgisi alındı. Polislerin ateş etmesi üzerine olay yerine gelen 16 FH 275 plakalı kapalı kasa bir kamyonetle olay yerinden kaçan Ramazan Öztürk’ün peşine takılan polis ekipleri şahsı polis merkezine 2 kilometre uzaklıkta bulunan Veysel Karani Mahallesi’nde bulunan Hurdacılar Sitesi’nde yakaladığı belirtildi. Polis merkezine saldırdığı ve ateş ettiği söylenilen Ramazan Öztürk’ün yakalandığı anda üzerinde ve kaçtığı araçta silah bulunmadığı ve şahsın akli dengesinin bozuk olduğu tespit edildi. Saldırgan Öztürk polisler tarafından gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

son dakika bursa polis merkezine saldırı ölü ve yaralı var mı polis saldırı silahlı saldırı