Son Dakika! Bursa'da Doğalgaz Patlaması: Ev Harabeye Döndü, Yoldan Geçen Bir Genç Kız Öldü

TAKİP ET

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir evde doğalgaz sızıntısından kaynaklanan patlama meydana geldi. Patlamada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir evde doğalgaz sızıntısından kaynaklanan patlama meydana geldi. Patlamada, 1 kişi hayatını kaybetti,  3 kişi yaralandı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde tek katlı bir binada, doğalgaz sızıntısı nedeniyle paylama meydana geldi. Patlama nedeniyle bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.  Patlamada, çok sayıda evde ve araçta hasar oluştu. AFAD ekipleri bölgeye gelerek enkaza dönen evde başka biri olup olmadığını belirlemek için arama çalışması yaptı. 

YOLDAN GEÇEN GENÇ KIZ ÖLDÜ, 3 ÖĞRECİ AĞIR YARALI
Merkez Ozmangazi İlçesi'ne bağlı Zafer Mahallesi Ziyapaşa Sokak'ta meydana gelen olayda, tek katlı bir evde doğalgaz sızıntısı nedeniyle patlama yaşandı. Patlamada, yoldan geçen bir genç kız hayatını kaybetti, yine yoldan geçen 3 öğrenci de ağır yaralandı. Patlamanın şiddetiyle ev enkaz yığınına dönüştü. 

ÇEVREDEKİ EV VE ARAÇLARDA HASAR OLUŞTU
Patlama nedeniyle çevrede bulunan çok sayıda ev ve araçta hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD ve 112 acil servis ekipleri, evin enkazında biri olup olmadığını belirlemek için arama çalışması yaptı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

son dakika bursa osmangazi doğalgaz patlaması ölü yaralı son dakika haberi