Son Dakika! Bursa Yeni Belediye Başkanını Buldu

TAKİP ET

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Recep Altepe'nin ardından bugün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına gelen yeni ismin belli olduğu açıklandı. Bursa'nın yeni Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Recep Altepe’nin ardından bugün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına gelen yeni ismin belli olduğu açıklandı. Bursa’nın yeni Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talebi ile istifa eden Recep Altepe’nin ardından yeni Belediye Başkanı belli oldu. Recep Altepe’nin bıraktığı Belediye Başkanlığı koltuğunu Alinur Aktaş devraldı. 

BURSA’NIN YENİ BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ KİMDİR?

Alinur Aktaş 1970 yılı Bursa İnegöl doğumludur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini İnegöl’de alan Aktaş, Üniversiteyi ise Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olarak tamamlamıştır. Alinur Aktaş’ın uzun zaman İnegöl Mobilya Sektöründe üst düzey yöneticilik yaptığı bilinirken bununla birlikte, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olduğu da biliniyor. İlk olarak siyasete İnegöl AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi olarak atılan Aktaş, 28 Mart 2004 seçimlerinde İnegöl’e Belediye Başkanı olarak seçildiği öğrenildi. İnegöl’de Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte birçok projeye can veren Aktaş’ın İngilizce ve Arapça dil bildiği ve evli 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. 

 

Son dakika Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Yeni Belediye Başkanı Alinur Aktaş Recep Altepe Alinur Aktaş kimdir Bursa İnegöl