Son Dakika! Beşiktaş Belediyesine Operasyon

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde başkanı görevden alınan Beşiktaş Belediyesi'ne Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde başkanı görevden alınan Beşiktaş Belediyesi'ne Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından bu sabah saatlerinde Beşiktaş Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Belediyede bulunan dijital veriler operasyon kapsamında incelenirken, polis ekiplerinin belediyede çalışmaları sürüyor. 

GÖZALTINA ALINAN YOK
Bu Sabah saatlerinde Etiler'deki Beşiktaş Belediye binasına İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Ekipler, özellikle başkan yardımcılarının bulunduğu odalardaki bilgisayarları kontrol ederken, henüz bir gözaltı işleminin olmadığı öğrenildi. Belediye binasında ekiplerin çalışmalarının sürdüğü bilgisi de geldi. 

BAŞKAN GÖREVDEN ALINMIŞTI
İçişleri Bakanlığı tarafından verilen kararla, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar görevinden uzaklaştırılmış, aynı zamanda yardımcısı Rifat Örnek de görevinden alınmıştı. 

KIZ KARDEŞİ DE GÖREVDEN ALINMIŞTI
Aynı soruşturma kapsamında 17 Ocak tarihinde Beşiktaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mürvet Günday ile Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı da açığa alındı. Hazinadar, Beşiktaş Belediye başkanlığı görevine başladığı günden beri özel kalem müdürlüğünü yapan kız kardeşi Pelin Hazinedar Başlangıç da 25 Ocak tarihinde son olarak bulunduğu Dış İlişkiler Müdürlüğü görevinden alınmıştı. 

son dakika beşiktaş belediyesi operasyon son dakika haberi beşiktaş belediye başkanı murat hazinedar son dakika haber