Son Dakika! Bebek'te Lüks Yatta Korkunç Cinayet!

TAKİP ET

Beşiktaş Bebek'te denize yatla açılan İki arkadaş arasında kavga çıktı. Kavgada silahlar kullanılırken, bir kişi öldü. Arkadaşını öldürdüğü belirlenen zanlı, yat kıyıya yanaşır yanaşmaz gözaltına alındı.

Beşiktaş Bebek’te denize yatla açılan İki arkadaş arasında kavga çıktı. Kavgada silahlar kullanılırken,  bir kişi öldü. Arkadaşını öldürdüğü belirlenen zanlı, yat kıyıya yanaşır yanaşmaz gözaltına alındı.

Dün saat 11.00 sularında bebekte yaşanan olaydan alınan ilk bilgilere göre ve Batman kiraladıkları yat ile denize açılan iki arkadaş boğaz turu yapıyordu. Bir süre sonra Y.D ve S.N arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

ARKADAŞINI VURDU
Tartışma kısa süre içerisinde itişmeye dönerken S.N üstünde taşıdığı tabancayı çekerek arkadaşı Y.D' ye ateş etti. Açık denizde yaşanan olayı fark eden diğer teknelerde bulunan vatandaşlar durumu Polise haber verdi. Arkadaşını vuran zanlı daha sonra Tabancayı denize attı. Yat kaptanı yatağı bebek iskelesine yanaş dururken Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayet şüphelisi S.N'yi yat kıyıya yanaşır yanaşmaz orada gözaltına aldı. Yat kaptanı M.C'de ifadesi için polis merkezine götürüldü.

DENİZDE TABANCA ARANDI
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Y.D'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Gözaltına alınan zanlı daha sonra tabancanın atıldığı yeri Deniz polisine göstermesi için tekrar olay yerine götürüldü.  Deniz polisi teknesi ile yeniden Denize Açılan zanlı tabancanın atıldığı yeri gösterdi. Dalgıç Polisler burada arama yaptı ancak suyun çok derin olması nedeniyle tabancaya ulaşılamadı. Olay yeri inceleme ekiplerinin Yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından ceset Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken polisin olay sonrası başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

beşiktaş bebek lüks yat cinayet son dakika