Son Dakika! Başkent'te İnşaat Göçtü İşçiler Göçük Altında Kaldı: Ölü ve Yaralılar Var!

TAKİP ET

Ankara Mamak'ta yapımı devam eden bir inşaatın ikinci katına beton döküldüğü sırada göçük meydana geldiği ve olay sonucunda göçük altında kalan 1 işçinin hayatını kaybettiği 1 işçininse yaralandığı öğrenildi.

Ankara Mamak’ta yapımı devam eden bir inşaatın ikinci katına beton döküldüğü sırada göçük meydana geldiği ve olay sonucunda göçük altında kalan 1 işçinin hayatını kaybettiği 1 işçininse yaralandığı öğrenildi.

Olayla ilgili gelen bilgilere göre, Ankara Mamak’ta yer alan Mavi Göl Caddesi’nde meydana gelen olayda yapımı devam etmekte olan inşattın ikinci katına beton döküldüğü sırada aniden göçük meydana geldiği ve 2 işçinin göçük altında kaldığı öğrenildi. 

İŞÇİLER GÖÇÜK ALTINDAN ÇIKARILDI

Yaşanan olay sonrasında bölgeye ihbar üzerine Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler çevredeki vatandaşlarında yardımı ile göçük altında kalan 2 işçiyi kurtardığı ve olay yerine gelen ağlık ekiplerinin göçük altında kalan 2 işçiyi ambulansa alarak hastaneye kaldırırken işçilerden birinin yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralanan diğer işçinin hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenilirken polis ekiplerinin yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

 

son dakika ankara mamak inşaat göçük 2 işçi 1 ölü 1 yaralı