Son Dakika! Başkan Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli 13.00'de Külliye'de Bir Araya Gelecek

TAKİP ET

Son dakika! Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bugün saat 13.00 da külliyede bir araya gelecek.

Son dakika! Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bugün saat 13.00 da külliyede bir araya gelecek. 

Erdoğan ve Bahçeli'nin külliyede gerçekleşecek olan görüşmesinde gündeme dair önemli konuları ele almaları bekleniyor.  MHP lideri Devlet Bahçeli düğünde TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile bir araya gelmişti.

BİNALİ YILDIRIM İLE DÜN GÖRÜŞMÜŞTÜ
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım ve MHP lideri Devlet Bahçeli dün TBMM'de Yıldırım'ın makamında bir araya gelmişti.  MHP lideri Bahçeli dün önce TBMM başkanvekili Celal Adan’ı ziyaret etmiş Daha sonra da TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Grup Başkanvekilleri Erkan Akçay ve Erhan Usta, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'la birlikte TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın makamına geçmişti.

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMESİNDE ÖNEMLİ KONULAR ELE ALINACAK
Bugün ise Bahçeli ve Erdoğan saat 13'de külliyede bir araya gelecek. Başkan Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'nin külliyede yaptıkları görüşme sırasında günlerin önemli konularını ele almaları bekleniyor.

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli külliye son dakika erdoğan bahçeli görüşmesi