Son Dakika! Barzani İstifa Etti, Yetkilerin Kime Devredildiği Açıklandı

TAKİP ET

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani, 1 Kasımda yetkilerini devredeceğini belirtmişti. Alınan son dakika bilgisinde Mesud Barzani'nin elinde bulunan tüm yetkileri IKBY Başbakanı, IKBY Meclisi ve IKBY Yargısına devrettiğini açıkladı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani, 1 Kasımda yetkilerini devredeceğini belirtmişti. Alınan son dakika bilgisinde Mesud Barzani’nin elinde bulunan tüm yetkileri IKBY Başbakanı, IKBY Meclisi ve IKBY Yargısına devrettiğini açıkladı.

Alınan son dakika bilgisinde IKBY Başkanı Mesud Barzani’nin yönetimi devrettiği belirtildi. Mesud Barzani, IKBY Meclisine bir mektup göndermiş ve 1 Kasım’da bitecek olan yetkilerinin süresinin uzatılmasını istemediğini belirtmişti. 

YETKİLERİNİ DEVRETTİ

Barzani’nin Başyardımcılarından olan Hemin Hawrami’nin Mesud Barzani’nin bugün itibariyle elinde bulunan tüm yetkileri IKBY Başbakanı, IKBY Meclisi ve IKBY Yargısına devrettiğini açıkladı.

NEÇİRVAN BARZANİ İDDİASI

IKBY Başkanı Mesud Barzani’nin tüm yetkilerini IKBY Başbakanı, IKBY Meclisi ve IKBY Yargısına devrettiğinin açıklanmasının ardından Katar Merkezli El Cizre kanalı Mesud Barzani’nin ardından Neçirvan Barzani’nin yönetime gelmesinin en yüksek ihtimalli kişi olduğunu iddia etti.

 

Son Dakika Mesud Barzani İstifa Yetki Devretti IKBY Başbakanı IKBY Meclisi IKBY Yargısı Naçirvan Barzani Dünya haberleri IKBY 1 Kasım