Son Dakika! Aydın'da Polis Otomobiline Saldırı: Kundaklayıp Kaçtı

TAKİP ET

Aydın Efeler ilçesinde hakkında 5 buçuk yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenilen İsa Yaşar isimli bir şahsın, Aranan Şahıslar Büro Amiri İbrahim Kanyılmaz'ın polis aracına saldırı gerçekleştirdiği ve olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Aydın Efeler ilçesinde hakkında 5 buçuk yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenilen İsa Yaşar isimli bir şahsın, Aranan Şahıslar Büro Amiri İbrahim Kanyılmaz’ın polis aracına saldırı gerçekleştirdiği ve olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Olay, Aydın Efeler ilçesinde yer alan Girne mahallesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, hakkında ‘Mala zarar verme’ suçundan 5 buçuk yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenilen İsa Yaşar isimli bir şahsın, Aranan Şahıslar Büro Amiri olan İbrahim Kanyılmaz’ın polis aracına molotoflu saldırı gerçekleştirdiği ve olay yerinden kaçtığı belirlendi.

MOLOTOF KOKTEYLİ ATARAK KAÇTI

Hakkında ‘Mala zarar verme’ suçundan 5 buçuk yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenilen İsa Yaşar isimli saldırganın, Büro Amiri olan İbrahim Kanyılmaz’ı takibe alarak oturduğu evin adresini tespit ettiği öğrenildi. kısa süre sonra Kanyılmaz’ın evine gelen Yaşar’ın Büro Amiri İbrahim Kanyılmaz’a ait olan 09 AAK 93 plakalı aracına Molotof kokteyli atarak kundakladığı tespit edildi. Polis aracı alev alarak yanmaya başlarken gece karanlığından yararlanan saldırganın olay yerinden kaçtığı belirlendi. Kundaklanan polis aracında büyük maddi hasar meydana gelirken polis ekiplerinin hakkında 5 buçuk yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ve polis aracını kundaklayan İsa Yaşar’ı arama soruşturması başlattığı öğrenildi.

 

Son dakika Aydın Efeler Polis otomobili Saldırı Kundaklama Molotof kokteyli