Son Dakika! Art Arda Uyarılar Gelmişti: Beklenen Kar Yağışı Başladı

TAKİP ET

Meteoroloji Uzmanlarının art arda yaptığı uyarıların ardından kar yağışı bugün Trakya üzerinden yurda giriş yaptı. Alınan bilgilere göre, yılın ilk karı Kırıklareli çevrelerine düştü. İstanbullular ise kar yağışının İstanbul'a ne zaman giriş yapacağını araştırmaya başladı.

Meteoroloji Uzmanlarının art arda yaptığı uyarıların ardından kar yağışı bugün Trakya üzerinden yurda giriş yaptı. Alınan bilgilere göre, yılın ilk karı Kırıklareli çevrelerine düştü. İstanbullular ise kar yağışının İstanbul’a ne zaman giriş yapacağını araştırmaya başladı.

Meteoroloji’den yapılan son dakika uyarılarının ardından Balkanlardan gelerek Trakya bölgesinden yurda giriş yapan kar yağışı ilk olarak Kırklareli’de etkisini göstermeye başladı. Kırıklareli Kofçaz ve Demirköy ilçelerinde kar yağışı başladı.

KAR SÜRÜCÜLERİ ZORLADI

Kar yağışının başladığı Kırıklareli Kofçaz ve Demirköy’de Emniyet müdürlüğünün yollarda yaşanacak olumsuzluklara karşı araç sürücülerini ve vatandaşları uyardığı öğrenildi. kar yağışı başlamasıyla birlikte günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kar yağışının başlamasının ardından bölgede yaşanan yoğun trafik sonrasında İl Özel İdare 15. Şube Şefliği ekiplerinin çalışma başlattığı ve çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. 

KAR İSTANBUL’DA NE ZAMAN ETKİSİNİ GÖSTERECEK?

Kar yağışının Balkanlar üzerinden gelerek Trakya bölgesinden yurda giriş yapmasının ardından yılın ilk karı Kırkıklareli’de görüldü. Kar yağışının başlamasıyla birlikte İstanbullularda soğuk hava dalgasından etkilenmeye başladı. İstanbul’da bu sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağışın devam ettiği öğrenilirken beklenen kar yağışının kentte gece geç saatlerde hava sıcaklığının daha da düşmesiyle yüksek kesimlerde görülebileceği belirtiliyor. 

 

Kırıklareli Dereköy Sınır kapısı Kar yağışı hangi illerde başladı Meteoroloji uyarıları İstanbulda ne zaman kar yağacak Kar yağışı ne kadar sürecek