Son Dakika! Arda Turan Emniyette İfade Verdi

TAKİP ET

Şarkıcı Berkay ile Arda Turan arasında yaşanan kavganın ardından gerilim büyüyerek devam ederken hakkında yakalama kararı çıkartılan Arda Turan Beşiktaş Emniyetine ifade için geldi.

Şarkıcı Berkay ile Arda Turan arasında yaşanan kavganın ardından gerilim büyüyerek devam ederken hakkında yakalama kararı çıkartılan Arda Turan Beşiktaş Emniyetine ifade için geldi. 

Dün akşam bir eğlence mekanında şarkıcı Berkay'ın eşine uygunsuz sözler söylediği ve rahatsız ettiği iddiasıyla kavga çıktığı ve konuşmak isteyen Berkay'a kafa atarak burnunu kırdığı ifade edilen olay sonrasında hukuki süreç ve soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

Şarkıcı Berkay futbolcu Arda Turan'ın karısını sözlü taciz ettiğini ve magazin basınına yansıyan haberlerin tamamının doğru olduğunu ifade etmişti. Burnunda 15 kırık olan Berkay ise bu süreçte ameliyat olmuş ve tedavisine devam edildiği ifade edilmişti. Arda Turan ise yaptığı yazılı açıklamada durumun namus kavgası olmadığını belirtmişti. 

HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Olaylar henüz sıcakken olayların aslında devamının da olduğu belirtildi. Hastaneye kaldırılan Berkay'ı görmeye gelen Arda Turan'ın hastanede de sorun çıkardığı ve belinde bulunan ruhsatsız silahını bir kez havaya doğru olmak üzere ateşlediği belirtilmişti. Bunun üzerine savcılık tarafından Arda Turan hakkında soruşturma açıldı. Akşam saatlerinde gelen haber sonrasında hakkında ifade vermesi için yakalama kararının çıkarıldığı belirlendi. Bunun üzerine kendi aracı ile Beşiktaş  Emniyet Müdürlüğüne gelen Arda Turan yaklaşık 3 saat boyunca ifade verdi. Ortaya atılan iddialara göre ruhsatsız olan silahını da polis ekiplerine verdiği öğrenildi. Çıkışta ise sorulara yanıt vermeden aracına binerek emniyetten ayrıldı. 

arda turan ifade ruhsatsız silah berkay