Son Dakika! Antalya'da Fırtına Otobüsü Devirdi, Yaralılar Var

TAKİP ET

Antalya Havaalanı'nda fırtına nedeniyle bir otobüs devrildi. Pazar günü açıklama yapan Antalya Valisi Karaoğlu 10 kişinin yaralandığı duyurdu.

Antalya'da 24 Ocak tarihinden beri etkili olmaya devam eden şiddetli yağış ve şiddetli fırtına nedeniyle bölgede zor günler yaşanıyor. Bölgede üç günden beri etkili olan yağış ve kuvvetli fırtına hala etkisini sürdürürken fırtınanın şiddeti zaman zaman 90 kilometreyi buluyor. Özellikle Antalya'da Kemer Kumluca ve Finike gibi ilçelerinde hortumlar oluşuyor. Hortumlar nedeniyle şu ana kadar yaralanan kişi sayısı 14 olarak açıklandı. Fırtınada yaralananlardan bahçede portakal toplarken kapısını sert cisimle çarparak ağır yaralanan 13 yaşındaki Berivan Karakeçili ile ortamın sürüklediği 40 yaşındaki Bayram Demir kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetti.

HAVALİMANINDA HORTUM OTOBÜSÜ DEVİRDİ

Antalya'da hortumu görüldüğü diğer bir bölge is Antalya Havalimanı oldu. Antalya havalimanında bir otobüs şiddetli fırtına nedeniyle devrilirken olayda 10 kişi yaralandı. Güzeloba Mahallesinde oluşan hortumu Havalimanı kadar ilerledikten sonra etkisini yitirdi.

 

antalya fırtına son dakika